Zarejestruj się u nas lub też zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 
Forum E Nutka Strona Główna

the pan should now be extremely hot

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu Forum E Nutka Strona Główna -> Rock / Metal
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor Wiadomość
cheapbag214s
The Mastah
The Mastah



Dołączył: 27 Cze 2013
Posty: 15621
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: England

PostWysłany: Czw 12:50, 25 Lip 2013 Temat postu: the pan should now be extremely hot

large heavy-bottomed frying-pan until it is smoking hot and then add half the butter. When the butter is sizzling (the pan should now be extremely hot), add the medallions and cook on one side for 2 minutes (if the medallions are thin you could cook for less - say 90 seconds),[link widoczny dla zalogowanych], before turning and cooking for a further 60-90 seconds. Venison is very lean so is best eaten rare or it tends to get dry and chewy. When eaten rare the meat is so tender that it is almost like biting through butter. It will continue cooking in the oven while it rests so put the medallions on one of the plates whilst you make the sauce. Add the rest of the butter to the pan,[link widoczny dla zalogowanych], turn it down to a medium heat and add the shallots and stock cube. Sweat for five minutes so that the shallots soften but do not colour before pouring in the brandy and water to de-glaze the pan. Simmer the juices rapidly for a few minutes before turning the heat right down and stirring in the cr�me fraiche. Simmer for a few minutes more to reduce the cr�me fraiche and

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu Forum E Nutka Strona Główna -> Rock / Metal Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1


Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
phpBB (C) 2001, 2005 phpBB Group
Theme Retred created by JR9 for stylerbb.net & Programosy
Regulamin